Logo - Elite forsikringHos oss får du personlig service

Vi representerer If Skadeforsikring og Europeiske Reiseforsikring.

Få tilbud på forsikring for bedriften din

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Fortsett uten organisasjonsnummer

Be om tilbud på privatforsikringer

Elite forsikring

Forsikring på Romerrike

Elite Forsikring er et forsikringsagentur med to ansatte med lang erfaring innen forsikringsbransjen, og tilbyr personlig, enkel, ærlig og tilgjengelig service til sine kunder.

Elite Forsikring er en lokal tilbyder på Romerike, nordøst for Oslo. Romerike består av elleve kommuner i Akershus Fylke og har en rik historie som et gammelt kongerike. Elite Forsikring har sitt kontor påSkedsmokorset i Lillestrøm som er det største tettstedet på Romerike.

Elite Forsikring kan hjelpe deg med å finne de beste løsningene for dine forsikringsbehov, enten du er privatperson eller bedriftskunde. Vi samarbeider med If Skadeforsikring.

Kontakt oss

Hvis du vil vite mer om Elite Forsikring og hva vi kan tilby, kan du ta kontakt med oss på telefon 40 40 60 78 eller e-post elite@if.no. Her på våre nettsider kan du også be om et uforpliktende tilbud.

Elite Forsikring er et forsikringsagentur som bryr seg om deg og dine verdier. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen forsikring, og gir deg trygghet og god service når du trenger det mest. Velg Elite Forsikring for en bedre forsikringsopplevelse!

Elite forsikring

Representant for If på Romerike

Vi holder til i Husebyveien 6 på Skedsmokorset.
Velkommen til oss for en hyggelig og uformell samtale om ditt forsikringsbehov.

Her finner du oss

Velkommen innom for en forsikringsprat!

1814 Assuranseforretning AS
Husebyveien 6
2020 Skedsmokorset

22 65 18 14
60.0033545 11.0288376

Kurs på If Sikkerhetssenter

If Sikkerhetssenter i Ringvoll er Ifs eget skadeforebyggende kurs- og kompetansesenter. Med over en og en halv million skadeoppgjør hvert år har If god kunnskap om hvorfor og hvordan skader oppstår, og hvordan unngå dem.

Kurs i varme arbeider
Praktisk innføring i brannsikkerhet
Industrivern grunnopplæring
Grunnkurs fagleder industrivern
Industrivernøvelse

Alle kurs