Transportforsikring

Gods og eiendeler i bil

Få tilbud på forsikringen som beskytter verktøy og andre verdifulle ting i bilen.

Få tilbud på forsikring for bedriften din

Organisasjonsnummer må oppgis, 9 siffer
Fortsett uten organisasjonsnummer

En transportforsikring for deg som frakter og oppbevarer verktøy, utstyr eller annet materiale i bilen. Gjelder for eksempel innbrudd i bilen, transportskade og brann.

  • Verktøy og materialer i bilen

    Beskytt dine verdifulle ting i bilen både ute på veien og når bilen står parkert.

  • Dekker skade, innbrudd, brann

    Tingene er beskyttet hvis noe skulle inntreffe og du får alltid rask hjelp og erstatning.

  • Gjelder bedriftens biler

    Forsikringen dekker tingene dine i biler eid av bedriften innenfor samlet forsikringssum. Maksimal utbetaling velger du selv, og du betaler bare for den beskyttelsen du trenger.

Hvem trenger forsikring for gods og eiendeler i bil?

Forsikringen er vanlig blant bedrifter innen bygg, reparasjon og installasjon der man ofte har verktøy og materialer av stor verdi i bilen. Det er også vanlig blant butikkeiere og selgere der man frakter varer med egen bil. Selv om varene dine er forsikret i lokal de vanligvis oppbevares i, gjelder det ikke under transport og lagring i bilen. Det er derfor viktig å supplere med denne forsikringen for å sikre at du er riktig dekket.

Innbrudd i bilen, trafikkskade eller brann

Hvis eiendelene dine blir ødelagt eller stjålet etter innbrudd i bilen, så gir ikke hverken bilforsikringen eller eiendomsforsikringen noen erstatning. Du må ha en egen forsikring for eiendom i bilen din for å beskytte det du har med deg. Dette gjelder også trafikkulykker, hvis bilen begynner å brenne eller hvis du får en vannskade der varene du har i bilen din blir ødelagt. Med transportforsikring for gods og eiendeler i bil får du både rask hjelp og kompensasjon.